Villores celebrarà les seues festes del 12 al 17 d’agost

Ja està amanit el calendari cultural i festiu per a l'estiu

Aquest serà el primer estiu que es viurà amb normalitat a la comarca dels Ports després de dos anys i els pobles de la zona estan preparant els seus calendaris d’activitats per aquests mesos, tal i com explica l’alcalde Ivan Guimerà.

A Villores s’esperen uns mesos moguts, amb diferents propostes per a totes les edats amb tallers al voltant de diferents temes o escape rooms. A més, ja de cara al mes d’agost, Villores oferirà al seu casal una escoleta d’estiu per a xiquets d’entre 3 i 10 anys i un campus esportiu.

Entre els dies 12 i 17 d’agost, Villores celebrarà les seues festes patronals en honor a la Verge del Rosari, que comptaran amb moltes propostes ja habituals en aquestes dates.

Durant l’estiu, Villores rep molts veïns que viuen fora i també visitants, especialment durant les dos primeres setmanes del mes d’agost, que coincideixen amb les festes patronals.

Amb la tornada a la normalitat després de la pandèmia, els pobles dels Ports com Villores preparen els seus estius culturals i festius amb ganes i il·lusió.

Directe