Pedro Sánchez inaugurarà el nou traçat de l’N-232

També estarà present la ministra Raquel Sánchez i el president de la Generalitat Ximo Puig

Pedro Sánchez inaugurarà el nou traçat de l’N-232
El president del govern, ahir a Madrid

Tan sols resta una setmana perquè es puga circular ja pel nou traçat de la nacional 232 des del Pont de la Bota fins a la Torreta, una cita històrica després de quasi cinc anys d’obres.

El ministeri de transports posava el 20 de juliol com la data per a l’acte d’inauguració d’aquest nou traçat, un acte del qual anem coneixent alguns detalls. Segons fons del govern està previst que el President del Govern, Pedro Sánchez, estiga present per inaugurar aquestes obres històriques i tan reivindicades pels ciutadans d’aquesta comarca acompanyat de la ministra de Transports, Raquel Sánchez; i els presidents d’Aragó i la Comunitat Valenciana, Javier Lambán i Ximo Puig, respectivament.

L’actuació compta amb un pressupost de 42.384.566,57 euros. La millora de la carretera N-232 en el tram del Port de Querol – Masia de La Torreta reduirà en set quilòmetres el traçat de la via i en més de 10 minuts el temps de circulació per aquest port. A més, es redueix el desnivell d’aquest amb un pendent més progressiu. També augmentarà la seguretat de la carretera amb un nou carril per a vehicles lents.

Directe