Morella incrementarà el servei de reciclatge durant l’estiu

Es recorda que l’horari per a tirar els fems als contenidors és a partir de les 20h

Morella es prepara per a les setmanes on veu incrementada la seua població i afluència de visitants a causa de les vacances estivals. Així, des de l’ajuntament s’incrementarà la periodicitat del servei de recollida de reciclatge i fems, sobretot durant les festes d’agost. Així, el consistori reclamarà a la Diputació de Castelló que augmente la periodicitat del servei de recollida de fems durant estos mesos de juliol i agost.

El regidor de Manteniment i Serveis Urbans, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “durant els mesos d’estiu augmenta la població i l’afluència de visitants a la ciutat i, per tant, també el volum de residus i fems a la ciutat, de manera que cal incrementar el servei de recollida d’aquestos”. L’edil ha aprofitat per a “recordar que cal tirar els fems als contenidors a partir de les 20.00 hores i fins a la matinada que passa el camió, per a disminuir les molèsties a les veïnes i veïns de Morella”. També ha explicat que “hem demanat a la Diputació de Castelló que incremente el servei que presta l’empresa de recollida de reciclatge, ja que l’augment de residus dels mesos d’estiu és notable”. Finalment, Joan Carles ha comentat que “a partir del 16 d’agost, durant les festes i fins al 26, la recollida del reciclatge als establiments serà diària, de dilluns a divendres”.

Cal recordar que Morella compta amb servei d’ecoparc. Aquesta és una instal·lació municipal destinada a la recepció i emmagatzematge temporal i separat dels residus urbans que no són objecte de recollida en els contenidors instal·lats en la via pública. D’aquesta manera, des de l’ajuntament recorden que cal portar els mobles a aquest espai o inscriure’s per a la recollida de voluminosos que es realitza una vegada al mes. La ciutat també compta amb un ecoparc mòbil ubicat al passeig de l’Alameda cada divendres.

Directe