La Filharmònica de Colònia porta els clàssics a Morella

Un nombròs públic ha gaudit d'obres de Vivaldi, Mozart o Tchaikovski

Aquest dissabte la Basílica Arxiprestal de Morella ha sigut l’escenari escollit per acollir un concert de música clàssica. L’espectacle ha estat interpretat per representants de l’Orquestra Filharmònica de Cambra de Colònia, amb la participació dels músics Sergey Didorenko al violí i Cristoph Jahn al Violonchelo.

En la presentació s’han oferit algunes de les peces més conegudes de la música clàssica, com són les quatre estacions de Vivaldi, en quatre concerts per a violí, cordes i baix continuat. Mozart també va estar present a Morella amb el divertiment en fa major anomenat Simfonia de Salzburg i la introducció i rondo capritxós per a violí i orquestra. Tchaikovski també va ser representat amb nocturné, un concert en re menor per a violoncel i orquestra.

Tot i que molts morellans empren aquest cap de setmana per a sortir de vacances, un gran nombre de persones es va congregar a la Basílica per a gaudir d’aquest concert.

Directe