Tercer incendi a Sorita en una setmana

Aquest dimecres s'ha rebut un avís de foc "en un punt distint al que es va produir ahir"

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana informa d’un tercer incendi a Sorita “en un punt distint al que es va produir ahir”, tal i com apunten a les xarxes socials. Per a la seua extinció s’ha mobilitzat 1 efectiu aeri, 2 unitats de Bombers Forestals de la Generalitat, 1 dotació de Bombers de la Diputació, 1 agent ambiental i un coordinador forestal.

El foc ha estat controlat a les 10:00h segons ha comunicat el Consorci Provincial de Bombers de Castelló al Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat.

Aquest és el tercer foc que es declara a Sorita en una setmana. El passat dimecres cremaven 20 m² de matoll, sense arribar a afectar pineda i anit es donava per extingit un segon incendi de vegetació al que cal sumar el nou foc d’aquest matí de dimecres.

Directe