L’amor triomfa amb la Nit Romàntica de Culla

El Portal de la Font es va decorar com un gran photocall

L’amor ha inundat el territori Human Land. A Culla es va celebrar la Nit Romàntica dels Pobles Més Bonics d’Espanya, associació de la qual forma part la localitat de l’Alt Maestrat. Parelles i famílies han visitat les decoracions que engalanaven els carrers i edificis simbòlics de Culla. Un dels principals monuments, el Portal de la Font, es va decorar com un gran photocall que va immortalitzar centenars de fotografies per al record. Així doncs, la programació cultural realitzada girava al voltant d’un ambient íntim que va desembocar en l’hora del bes, a les 00h, quan les parelles es besaven a l’uníson per a donar la benvinguda al diumenge i celebrar l’amor.

A les 17.30h de la vesprada es va obrir el mercat ambulant de productes i artesania local al Carrer Pla. Establiments i negocis locals van poder oferir productes com a pintures, artesania o articles de gastronomia local, una mostra de tot el que Culla pot oferir al visitant. Així doncs, també es van organitzar visites guiades entre els carrers i edificis patrimonials de la localitat, amb una elevada presència de visitants. En la visita van participar personatges medievals fantàstics, presents en la història de Culla i el seu passat guerrer.

Ja entrada la vesprada, en la plaça del Terrat contigua a l’església parroquial es va desenvolupar una sessió de literatura romàntica amb acompanyament musical. La lectura, a càrrec de Susanna Lliberós, Albert García, Rosa Miró i Josep Abad, va ser un èxit d’assistència. Per a finalitzar la vetlada, el piano de Lisbeth Freites i la veu de Bàrbara Breva van posar el fermall d’or amb la representació de balades i boleros en la mateixa plaça del Terrat.

Directe