El flamenco i els cavalls destaquen a la Festa Rociera de La Iglesuela del Cid

Marcat per una marxa a cavall i la música flamenca en directe

La Iglesuela del Cid ha viscut un folklòric dia marcat per una marxa a cavall i la música flamenca en directe. La Festa Rociera va reunir desenes de caballistas i carros que van realitzar una marxa des del poble fins a la Rambla de les Truites. Després, tots els participants van esmorzar en la Tancada del Masico Teler, amb quadra, aigua i menjar disponible per als cavalls. En tornar al poble, als i les participants se’ls va oferir un rebujito i gambes salades per a assaciar la gana i la set abans del menjar en el Centre Social, lloc on es van organitzar la resta d’activitats del dia.

En el local es va preparar un gran menjar amb galtes i creïlles farcides que va servir per a encarar els actes musicals de la vesprada. Amb les participants vestides amb el vestit de sevillanes, el grup flamenc ‘Clau i compàs’ va donar una exhibició musical que va traure a ballar a homes i dones. Més tard, el grup ‘Entenimentada per a estona’ va oferir dos concerts fins a ben entrada la nit i, en finalitzar, la discomóvil DML va amenitzar la resta de nit.

Directe