L’incendi de Xert es dona per extingit

Els bombers posen fi així a quatre dies de feina, des que es va activar l’incendi el dijous passat a la vesprada

L’incendi de Xert es dona per extingit

L’incendi de Xert ja es troba completament extingit. Així, ho anunciava aquest diumenge cap a les set de la vesprada el servei d’emergències de la Generalitat Valenciana. Els bombers posen fi així a quatre dies de feina, des que es va activar l’incendi el dijous passat a la vesprada. Eixe mateix dia s’aconseguia estabilitzar-lo.

L’origen del foc podria trobar-se en la tempesta seca de dimarts. Un raig podria haver impactat contra un arbre d’aquest indret i hauria quedat latent el foc fins la vesprada de dijous. Al llarg d’eixa vesprada i davant de la intensitat del foc, es va anar ampliat el dispositiu per a la seua extinció fins completar un operatiu format per 5 dotacions del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, 6 unitats dels Bombers de la Generalitat, 4 helicòpters i 3 avions AT de la Generalitat, així com 4 coordinadors i 1 tècnic forestal dels bombers als que es suma 1 camió nodrissa de 35000 litres dels bombers de Castelló.

Directe