Comença la renovació i millora de l’accés a La Pobleta

El trànsit estarà tallat en aquesta entrada des del dimecres mentre es realitza el treball de formigonat

Aquest matí ha començat l’actuació de millora de l’accés a La Pobleta des de l’antiga carretera N-232. Aquesta tracta de reparar el paviment del vial i ampliar l’amplària d’aquest, ja que l’actual dificulta el trànsit, sobretot per a la maquinària durant els temporals de neu. La reparació del camí és una demanda del veïnat des de fa molts anys que es realitza ara amb la col·laboració de la Diputació de Castelló. Així, avui s’han iniciat els treballs de neteja i condicionament i, durant els pròxims dies, es portaran a terme els de formigonat.

La regidora delegada de La Pobla d’Alcolea, Judit García, ha destacat que “es tracta d’una actuació necessària i molt demandada per a millorar l’accés a La Pobleta i la seguretat en aquest camí”. L’edil ha explicat que “les veïnes i veïns ja advertien, des de fa anys, del mal estat d’aquest accés i la dificultat que tenen les màquines llevaneus quan hi ha forts temporals” i ha volgut “agrair la col·laboració de les propietàries i propietaris de les parcel·les annexes per la seua col·laboració”. Finalment, ha explicat que “el trànsit per aquesta via estarà tallat fins al divendres mentre es realitzen tots els treballs de neteja i ampliació de l’amplària del camí d’accés a La Pobleta”.

Aquesta actuació està dins del pla municipal de millora urbana amb el qual s’han condicionat diferents carrers i zones d’Ortells, Xiva, La Pobleta i Herbeset. Així, les últimes actuacions han tractat la millora en la zona del cementeri d’Ortells i al forn, així com també es realitzen actuacions a Xiva.

Directe