El Festival Literari de Morella entra en la seua fase més lúdica

Tant la inauguració com els panells d’este matí han comptat amb molta participació i afluència al Teatre Municipal

El Festival Literari de Morella va arrancar ahir amb molta força i l’ha mantingut també durant la primera part de les activitats d’avui. Així, ara aquest esdeveniment entra en una fase més lúdica amb els panells de Dones i literatura amb Rosa Badia, Amparo Hurtado, Empar Moliner i Eduardo Mendoza, de Novel·la negra amb Marola Nos, Rosa Ribas i Carlos Bassas, i de Narratives de futbol: Veritat o mentida? Amb Elena Moya, Simon Kuper, Enrique Ortego i Ramón Besa. A més, a la nit tindrà lloc una Visita nocturna al Castell de Morella amb l’historiador local Carlos Sangüesa.

Des de l’organització, han manifestat la bona acollida que han tingut tots els panells i activitats celebrades fins ara i “esperem que continuen així en la resta d’actes que queden fins al diumenge a la cloenda” ha explicat la directora del festival, Elena Moya. A més, ha comentat que “les activitats complementàries també han sigut un èxit i es van esgotar les entrades en les diferents rutes i caminades programades durant el cap de setmana” i ha afegit que “és una manera de descobrir les històries de primera mà i en els llocs on van succeir o estan inspirades”.

Una vegada finalitzen les activitats d’avui, el festival es tancarà demà després del panell de Fotografia i paraules a través de tres generacions amb Joan Guerrero, Júlio Carbó i Miguel Ángel Troncho i moderat per Ernest Querol. A continuació, tindrà lloc l’acte de cloenda i el Vermut literari amb les autores i autors participants a la Nevera Medieval.

Directe