El Festival Literari de Morella acollirà un panell de Dones i literatura

Amb Rosa Badia, Amparo Hurtado, Gemma Nierga, Empar Moliner i Eduardo Mendoza

Imatge de la presentació del festival a Barcelona

El Festival Literari de Morella s’apropa per a celebrar-se els dies 3, 4 i 5 de juny al Teatre Municipal. Així, Dones i literatura, amb la participació de Rosa Badia, Amparo Hurtado, Gemma Nierga, Empar Moliner i Eduardo Mendoza, és un dels panells destacats d’aquesta cita, el qual tindrà lloc el dissabte a les 17.30 hores. Aquest anirà seguit de dos panells més, Novel·la negra amb Mariola Nos, Rosa Ribas i Carlos Basas a les 18.45 hores i Narratives de futbol: Veritat o mentida? Amb Elena Moya, Simon Kuper, Ramon Besa i Walter Oppenheimer a les 20.00 hores.

Cal recordar que totes les activitats del festival són gratuïtes, tant els panells com les complementàries. Així, les entrades es poden reservar a través de la plataforma Escena Online. La reserva d’aquestes és necessària a causa de l’aforament del Teatre Municipal i la resta d’espais on transcorren els actes d’aquesta cita literària. Cal explicar que, els panells s’han distribuït en blocs per a facilitar l’assistència. A més, les entrades per a la Ruta per la Morella literària i la Visita nocturna al Castell de Morella ja s’han esgotat.

El Festival Literari de Morella començarà el divendres 3 de juny amb l’acte inaugural en el qual participarà el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. A continuació, tindrà lloc la primera sessió amb l’escriptor, Eduardo Mendoza, i la Doctora en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona, Amparo Hurtado. A més, durant tot el cap de setmana hi haurà una gran varietat de panells amb diferents temàtiques com Narratives gastronòmiques, Morella, font d’inspiració literària, Dones i literatura, Novel·la negra, Narratives de futbol: ¿Veritat o mentida? i Fotografia i paraules a través de tres generacions.

També hi haurà activitats complementàries amb el concert de La Disbauxa, una Ruta per la Morella literària, una Visita nocturna al Castell de Morella, una Caminada pels voltants de Morella i el Vermut literari amb les autores i autors. Cal explicar que el programa Tot és Comèdia de la Cadena SER de Catalunya, s’emetrà des de Morella el dissabte del festival.

Directe