A La Carrasca de Culla fan la segona millor tapa de la Comunitat

Aquest cap de setmana, els xiquets del territori Human Land participen de "L'escola canta"

A La Carrasca de Culla fan la segona millor tapa de la Comunitat

Els gerents del restaurant La Carrasca de Culla, amb les seues postres ‘Xe, quin xurro’ han estat premiats amb el segon lloc en el concurs a la millor tapa de la Comunitat Valenciana. Un exemple que demostra no sols la tradició gastronòmica de la comarca, si no també l’originalitat i evolució en les seues formes i gustos.

Xiquets i xiquetes de l’Alt Maestrat
copen els focus del cap de setmana amb les seues veus

El cap de setmana en el “territori Human Land” de l’Alt Maestrat estarà marcat per les veus de xiquets i xiquetes, que protagonitzaran un concert en el prat de l’ermitori de Sant Pau d’Albocàsser en el marc del projecte educatiu ‘L’Escola Canta’ de l’Ajuntament de Castelló. Aquesta iniciativa cultural, que se celebra el diumenge a partir de les 18h, compta amb el suport de tots els col·legis de la comarca. Així, l’alumnat d’entre segon i sisé de primària interpretarà la cantata ‘El cor de la terra’, amb l’acompanyament musical de la banda de música de l’Associació Musical Santa Cecília d’Albocàsser. La música del concert és obra de Pablo Anglés, mentre que el creador del text és Ximo Montañés.

En un dels enclavaments amb més història de l’Alt Maestrat s’ha organitzat aquest esdeveniment musical, l’entrada del qual és lliure i gratuïta. D’altra banda, a Ares del Maestrat s’ha organitzat una ruta guiada pel centre històric de la localitat. La convocatòria de la visita s’ha fixat el dissabte 21 en la Plaça Major a les 10h. Una oportunitat única per a conéixer els llocs més bonics d’Ares.

Directe