Esbrí recolzarà les al·legacions dels pescadors per a preservar la reserva marina de la Serra d’Irta

El PSPV donarà suport a les reivindicacions del sector

Isabel Esbrí és la portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola

La portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola, Isabel Esbrí, ha anunciat que el seu grup recolzarà les al·legacions fetes per la Confraria de pescadors de Sant Pere de Peníscola per a preservar la Reserva Marina d’Interés Pesquer de la Serra d’Irta en el ple municipal del mes de maig. D’aquesta manera, donaran suport a les reivindicacions del sector perquè es puga mantenir la delimitació i els usos permesos en la zona.

Segons ha explicat Esbrí, “aquesta reserva marina és el principal calador de la pesca artesanal i hem de treballar per a preservar-la”. Així mateix, la portaveu ha explicat que “amb el Decret que pretén aprovar la Conselleria de Medi Ambient podria estar en perill la Reserva Marina d’Interés Pesquer de la Serra d’Irta, per això votarem a favor de les al·legacions del sector pesquer, i estem disposats a dialogar amb tots per a buscar alternatives i solucions als problemes.”

Esbrí també ha destacat que, després dels darrers anys amb la crisi derivada de la pandèmia i la guerra en Ucraïna, “és més necessari que mai donar suport als sectors productius, als treballadors i treballadores, i a la ciutadania en general”. “Només preservant l’espai de treball dels pescadors de Peníscola podrem garantir el seu futur i assegurar la continuïtat d’una tradició com és la pesca artesanal”, ha conclòs la dirigent socialista.

Directe