La màscara deixarà de ser obligatòria en interiors després de Pasqua

A partir del 19 d'abril es mantindrà només en centres sanitaris, residències i transport públic

Les mascaretes als interiors, una de les darreres mesures en vigència front al coronavirus, deixaran de ser obligatòries en acabar la Pasqua, concretament el dia 19 d’abril. Aquesta norma general tindrà excepcions que encara han de ser definides, però ja es pot avançar que continuaran en el transport públic, a als centres sanitaris i sociosanitaris. La intenció del Govern és portar-lo al primer Consell de ministres després de les vacances de Setmana Santa.

La Setmana Santa,
amb màscara

Malgrat la insistència d’algunes comunitats per apurar els temps i aprovar l’eliminació de les màscares en interiors abans de la Setmana Santa, la majoria dels tècnics de Sanitat desaconsellaven aquesta opció i preferien esperar a després d’aquestes festes.

El Consell de ministres del 19 d’abril, just el que se celebra després de la Setmana Santa, serà el que inclogui en la seva agenda del dia l’eliminació de portar de manera obligatòria la màscara en interiors. Una vegada aprovat, la mesura entrarà en vigor després de la seva publicació en el Boletín Oficial del Estado l’endemà.

Directe