Troben mort al costat del seu hort a Rossell a un home de 87 anys

La primera hipòtesi és que podia haver patit una caiguda

Els bombers del Consorci provincial de Castelló han confirmat a les 22.11 minuts de la nit que han trobat el cos sense vida d’un home major en el llit d’un riu en el terme de Rossell, sense especificar exactament el lloc.

El rescat s’havia iniciat a les 20.35 de la vesprada, hora en la que s’ha posat en marxa un operatiu amb dues unitats per a tractar de rescatar a un home que estava en el llit del riu i podia ser arrossegat pel corrent. Finalment els efectius arribaven al lloc on estava el cos comprovant que estava mort.

Les últimes informacions assenyalen que és un home de 87 anys veí del municipi que al parèixer tenia un hort al lloc en s’hi ha trobat el seu cos. La primera hipòtesi és que podia haver patit una caiguda.

Directe