Cantavieja es bolca amb Ucraïna

Les donacions s'han centralitzat al recinte ferial

Els veïns i veïnes de Cantavieja s’han bolcat en els seus donatius per a Ucraïna. L’Ajuntament ha col·laborat amb ells en l’organització dels voluntaris i en la cessió del recinte firal per a recollir totes les donacions i paletitzar tot el material que s’enviarà. S’han recollit 8 palets amb roba d’abric, mantes, coixins, esterillas, menjar no perible, material d’higiene, bolquers, material sanitari…

A partir de la crida per a recollir el material desenes de voluntaris i voluntàries s’han ofert per a realitzar tot el treball de classificació i paletización.

Mitjançant un transport a través d’agència el material sortirà perquè pugui arribar a Ucraïna al més aviat possible. En Cantavieja també s’ha centralitzat l’ajuda procedent de la Iglesuela del Cid, que s’ha rebut avui mateix.

En l’ajuda també ha col·laborat la comunitat educativa de l’IES Segon de Chomón de la localitat. D’aquesta manera alumnes, pares i professors també han mostrat la seva solidaritat amb els refugiats per la invasió de Rússia. Tota l’ajuda de la comunitat educativa també s’ha centralitzat en el recinte firal.

Directe