À Punt, amb les festes de la Magdalena

La programació especial arranca dissabte 19 amb la primera mascletà i la Cavalcada del Pregó

Després de dos anys sense festes a Castelló de la Plana, À Punt ha preparat una programació especial amb motiu de la Magdalena 2022.

Una programació que arranca el pròxim 19 de març i que cobrirà tot el que ocórrega en la 76a edició de les festes de Castelló.

La presentadora castellonenca Belén García Cantavella, els reporters Enrique Tena i Oriana Brunori, i un ampli equip de col·laboradors del món de la festa i les gaiates ens contaran tot el que passe a la capital de la Plana el primer cap de setmana d’actes.

El dia 19 —de la festa, la vespra— À Punt retransmet la primera mascletà de Castelló de la Plana, a les 12:00 hores del migdia, a càrrec del guanyador de l’última edició del concurs de mascletaes de l’any 2019, la pirotècnia d’Alacant Hermanos Sirvent.

El mateix dissabte 19, des de les 16:00 hores de la vesprada, assistirem a la retransmissió en directe de la Cavalcada del Pregó, en un any on es preveu una gran participació, després de dos anys d’interrupció per la situació sanitària.

El diumenge 20, À Punt acompanya la tradicional Romeria de les Canyes, amb punts de directe per tot el recorregut i amb parades especials a l’ermitori de sant Roc de Canet, el Castell Vell i l’ermita de la Magdalena.

Del 21 al 27 de març, cada migdia, À Punt ofereix en directe el XXVI Concurs de Mascletaes Ciutat de Castelló. Els presentadors Ferran Cano i Maria Fuster conduiran la retransmissió diària de la mascletà, des de les 13:00 h. I Reyes Martí serà la pirotècnica que analitzarà, com a experta, cada disparada.

La ràdio d’À Punt també s’acostarà a Castelló de la Plana durant aquestes festes per a fer diferents programes en directe des de la plaça de Santa Clara. Divendres 25, el magazín de Sussana Lliberos, Pròxima parada, s’emetrà des de les 15:30 h fins a les 19:00 h. I a partir de les 21:00 h i fins a les 23:00 h, l’equip de Territori sonor es desplaçarà a Castelló de la Plana per a fer el programa. Dissabte, 26 de març de 9:00 h a 13:00 h, els castellonencs i castellonenques es podran apropar a veure la gravació l’espai Podríem fer-ho millor, amb Maria Juan al capdavant, que s’emetrà per la ràdio d’À Punt el diumenge, 27 de març.

I, com a colofó final, À Punt retransmet en directe el Magdalena Vítol, que posa el punt final a les festes d’enguany, des de la plaça Major de la capital de la Plana.

Directe