Sant Jordi ja té actives dues estacions meteorològiques a temps real

Les estacions pròpies són més exactes i publiquen dades immediatament

L’Ajuntament de Sant Jordi ja té actives les dues estacions meteorològiques que havia anunciat i que permetran que tant els veïns del poble com aquelles persones interessades puguen accedir a la informació en temps real. Cadascuna d’aquestes estacions, una en el nucli urbà i una altra a la Urbanització Panoràmica, s’encarreguen ja de registrar, transmetre, publicar i emmagatzemar totes les dades meteorològiques de la població.

L’alcalde, Iván Sánchez Cifre, ha assegurat que “amb aquestes dues estacions meteorològiques millorem el servei d’informació per a la gent que treballa al poble, així com als turistes que vulguen vindre a gaudir. Portàvem mesos amb aquest tema i per fi ja estan actives”.

Sánchez Cifre ha explicat que “es pot consultar la informació de manera instantània en temps real per Internet, i la previsió d’una forma molt més exacta i veraç, a més de poder utilitzar aquestes dades de cara a reclamar a les asseguradores per danys climàtics”.

Cal assenyalar que la importància de tindre una estació pròpia radica en l’exactitud, veracitat i immediatesa de les dades publicades.

Directe