Consulta les xifres del coronavirus a tots els pobles de la Comunitat

Amb dades de positius i morts actualitzades periòdicament

En aquest mapa interactiu s’ofereix informació del total de casos positius acumulats, diagnosticats a través de PCR i la seva taxa d’incidència. A més, s’inclou el nombre de casos positius dels últims 14 dies i la taxa d’incidència en cada població en aquest període, mostrant així la incidència actual de la pandèmia. En aquest apartat es mostra també el número de morts per coronavirus en cada localitat i la taxa en funció del nombre d’habitants.

Gràfic en temps real actualitzat periòdicament

D’aquesta manera, des de la conselleria de Sanitat es pretén oferir una anàlisi tant diacrònica, amb les dades acumulades des de l’inici de la pandèmia, com sincrònica, és a dir, amb la visualització de la incidència del coronavirus en l’actualitat en cada municipi.

Directe