Experts en logística internacional, ciberseguretat, sostenibilitat i en oportunitats del mercat africà participaran en el VI Congrés Go Global


Els dies 22 i 23 de novembre

El Congrés Go Global, esdeveniment de referència en internacionalització de les pimes valencianes, celebra enguany la seua sisena edició amb un programa en el qual destaquen conferenciants de primer nivell en logística internacional, ciberseguretat i ciberinteligencia per a l’exportació, en estratègies de sostenibilitat i a afavorir la presència d’empreses en el mercat africà.

El Congrés, en el qual ja es poden inscriure les empreses de manera gratuïta, ultima els detalls d’aquesta edició que reprén el format presencial, i que també es podrà seguir en streaming. Se celebrarà els dies 22 i 23 de novembre de la mà de les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, l’Ivace Internacional i l’ICEX España Exportació i Inversions i finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Una de les principals ponències de la sisena edició serà a càrrec de José Ramón Arbeloa, de TIBA, amb més de 20 anys en l’alta Direcció d’Empreses vinculades a la Cadena de subministrament i logística internacional, al costat de Nuno Martins, director de Màrqueting i Comunicació en DHL Express Espanya que té també una dilatada experiència en el sector transporte i comerç internacional, tant en els sectors B2B com en l’ecommerce B2C. Modera Pura Soto que desenvolupa la seua activitat professional dins de la consultoria estratègica i operativa per a PIMES. Els tres seran els encarregats d’abordar el primer gran tema sobre la logística internacional tradicional enfront de l’ecommerce que tindrà lloc el 22 de novembre.

També el mateix 22 de novembre, la ponència de ciberseguretat serà impartida per l’experta en seguretat, María Mar López Gil, que actualment forma part d’Accenture en l’àrea de Security com a Sènior Manager, i que ha format part del Departament de Seguretat Nacional de la Presidència del Govern d’Espanya, passant per diversos llocs, sent la seua última responsabilitat la de Cap de la Unitat de Ciberseguretat i lluita contra la desinformació.

La tercera temàtica s’abordarà el dia 23 de novembre, estratègies de sostenibilitat per a la competitivitat de les empreses en els seus processos d’internacionalització. Un tema que s’aprofundirà de la mà de dos ponents, María Morales Rodríguez, especialista de Comunicació Institucional i Negoci Responsable en Leroy Merlin; al costat de Bernardo Gregori que forma part de la 3a Generació de la família empresària de Grefusa. Modera David Muñoz, cap del departament de Sostenibilitat de l’ICEX.

L’Estratègia horitzó Àfrica serà el quart tema a tractar en Go Global el mateix 23 de novembre, i comptarà amb la participació de Manuel Mora Pedrinaci, subdirector adjunt de Països Mediterranis, Àfrica i Orient Mitjà de la Secretaria d’Estat de Comerç.

El VI Congrés Go Global comptarà amb ponents de primer nivell per a donar pas posteriorment a quatre grans taules de debat empresarial en les quals empreses de la Comunitat Valenciana oferiran les seues experiències i bones pràctiques de com aborden aquestes importants estratègies en el dia a dia de les seues empreses.

També hi haurà espais de diàleg vinculats a diferents temàtiques amb l’objectiu de generar networking entre empreses tractores i empreses interessades en la matèria. I tindrà connexions amb oficines comercials de l’Icex en 16 mercats, delegats de la Xarxa Exterior d’IVACE de més de 30 països, compradors internacionals, entrevistes amb personal expert, així com amb tècnics de les tres institucions organitzadores del Congrés.

Directe