A partir del 25 d’octubre es vacunarà alhora de la grip i el covid

Serà la tercera dosi, de reforç, per als majors de 70 anys

La vacuna contra la grip, en una imatge d'arxiu

La conselleria de Sanitat ha explicat que a partir del 25 d’octubre administrarà la tercera dosi de reforç contra el coronavirus als majors de 70 anys i també la vacuna contra la grip. Ho faran al mateix temps, una en cada braç en el cas de que es vulga comptar amb les dues alhora.

Per ara ja s’ha fet amb les persones de risc per alguna patologia i les majors en residències i es seguirà fent amb els vials de Pfizer. A més, el ministeri de sanitat està a l’espera de l’autorització per a administrar la vacuna als menors de 5 a 11 anys. Mentre la mascareta seguirà almenys fins passar la temporada de la grip, tardor i hivern.

No hi ha cap cas actiu
de coronavirus als Ports

S’anuncia en un dia en el qual s’han notificat 235 nous casos de coronavirus 60 dels quals a la província de Castelló. En una incidència que continua baixant fins als 32 casos per cada 100.000 habitants i una davallada del 34% en els darrers 14 dies sent la sexta comunitat autònoma amb millors xifres.

Mentrestant, la incidència torna a ser zero a la comarca dels Ports on la conselleria de Sanitat no dona cap cas actiu a cap dels municipis. D’altra banda, s’han registrat 408 altes i els hospitals valencians tenen, actualment, 149 persones ingressades, 37 d’elles en l’UCI. A la província de Castelló hi ha un ingressat més que ahir 25, i 3 en les unitats de cures intensives.

Directe