La fallera major infantil de València visita Benicarló

Ha assistit a la mascletà que s’ha disparat a la plaça de la Constitució

Carla García Pérez, fallera major infantil de València 2020-2021, ha visitat avui Benicarló per copsar de primera mà l’ambient faller que es respira a la ciutat. La fallera major infantil ha visitat primer l’Ajuntament, on ha estat rebuda per l’alcaldessa, i ha firmat en el Llibre d’Honor. Posteriorment, ha visitat les falles guanyadores 2021, la Falla Mercat Vell i la Falla El Caduf.

Per últim, ha assistit a la mascletà que s’ha disparat a la plaça de la Constitució.

El fet de celebrar les Falles fora del calendari habitual i sense coincidir amb les del cap i casal, ha permés que la fallera major infantil de València haja pogut conéixer en persona les Falles de Benicarló.

Directe