La diputada de Cultura inaugura la Fira del Llibre de Vinaròs

Ruth Sanz ha acompanyat l'alcalde Guillem Alsina pel Passeig de Colom del municipi

La diputada de Cultura inaugura la Fira del Llibre de Vinaròs

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha participat aquest matí, al costat de l’alcalde, Guillem Alsina, i altres autoritats, en la inauguració de la XIX Fira del Llibre de Vinaròs, impulsada des de l’ajuntament de la localitat i que permet convertir el Passeig de Colom del municipi del Baix Maestrat en cita literària de la comarca.

En total són 58 els punts destinats a oferir tant novetats literàries com tallers i signatures de llibres. Entre ells es troba el Servei de Publicacions de la Diputació Provincial de Castelló, que participa amb una selecció d’algunes de les obres editades i que fa referència a totes les comarques.

Directe