Mor José Luis Altabàs

Després de huit dies de lluita a l'Hospital, el veí de Vilafranca no ha pogut superar les greus ferides ocasionades en la caiguda de la cicloturista del Maestrazgo

Aquest diumenge s’ha realitzat el funeral de José Luis Altabàs a Cantavella, el seu poble natal. José Luis no va poder superar les greus ferides ocasionades per la mala caiguda mentre participava en la ruta cicloturista del Maestrazgo, ara fa vuit dies.

El món de l’esport està de dol, al costat de la seua família. Altabàs va participar activament en l’organització i impuls de moltes competicions esportives de la zona, entre elles la cursa Entrepareds de Vilafranca, o com membre actiu del Club Frontenis Vilafranca i del Club Ciclista Picayo. Però a més, la seua empenta ens va mostrar que es pot viure ací i arribar a tot arreu.

Shedmarks Vilafranca, el seu establiment especialitzat en roba esportiva, especialment de muntanya, ha obert en els anys un gran mercat per internet i s’ha situat com una de les tendes millor posicionades en el rànquing nacional.

En 2018 rebia el premi a la innovació de Comunicacions dels Ports en els Premis de la Festa del Comerç.

Directe