Es presenta “Tolls i salts d’aigua valencians”

El llibre compta amb més de 400 fotografies d'aquests espais

Es presenta “Tolls i salts d’aigua valencians”

L’any 2006, Agustí Hernández publicava el seu llibre “Pobles Valencians abandonats”. Un llibre que pretén donar a conéixer els pobles que han sigut abandonats i els espais naturals que els envolten. Arran aquest projecte el seu autor es va adonar de la gran quantitat de tolls i salts d’aigua que s’amaguen en aquests indrets, desconeguts per molts, i va decidir fer un pas més enllà, publicar un nou llibre dedicat a aquests elements. Dissabte, Hernández, presentava el seu llibre “Tolls i salts d’aigua valencians” a la casa social de Vilafranca on explicava la gran diversitat de tolls que tenim al nostre territori.

El llibre Tolls i salts d’aigua valencians que compta amb més de 400 fotografies de cada toll, reivindica aquests espais com una part de la identitat valenciana i aposta pel coneixement d’aquests.A més, també reivindica la recuperació dels tolls o salts que estan en desús o que fins i tot han desaparegut a causa del despoblament o la manca de manteniment.

En els darrers anys els tolls d’aigua o salts s’han convertit en un atractiu turístic molt important, sobretot, en les zones rurals, és per això que Agustí remarca la importància de respectar aquests elements.

Agustí Hernández és periodista

Agustí explica que “Tolls i salts d’aigua valencians” és el resultat de vuit anys de treball, L’autor i periodista de professió, en els darrers anys, ha dedicat el seu temps lliure a l’edició d’aquest llibre que es pot adquirir en les seues presentacions.

Directe