Ximo Puig presenta candidatura per seguir sent secretari general del PSPV

Les intencions inicials de Puig eren no estar per tercera vegada al capdavant dels socialistes valencians

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha presentat aquest dimecres la seua candidatura per a seguir ocupant durant quatre anys més la secretaria general del PSPV. El termini per a presentar candidatures a aquest procés està obert fins a les 8 de la vesprada d’aquest dimecres i tot apunta a que serà l’única de cara al congrés que es celebrarà els propers 12, 13 i 14 de novembre.

El també president de la Generalitat encapçala el PSPV des de 2012, quan es va convertir en el sisé secretari general del seu partit després d’enfrontar-se a Jorge Alarte. Puig va revalidar la secretaria general del PSPV-PSOE al juliol de 2017, en el tretzè congrés dels socialistes valencians al que s’enfrontà a Rafa Garcia. En aquesta tercera ocasió sembla que no tindrà rival.

Aquesta candidatura contradiu les intencions inicials de Puig de no estar per tercera vegada al capdavant dels socialistes valencians. Tot i que així ho va anunciar ja al 2017 durant el congrés d’Elx, “les circumstàncies han canviat”, havia declarat ja Puig anteriorment respecte al canvi d’intenció.

Directe