La Generalitat espera l’aval del TSJCV per aplicar el toc de queda

El Pais Valencià continua augmentant el nombre de contagis

Ximo Puig, en una imatge recent

Tot i l’avanç de la campanya de vacunació a la Comunitat Valenciana, amb vora un 50% de la població amb la pauta d’immunització completa, el nombre de contagis continua augmentant.

L’última actualització de Sanitat ha notificat 1.781 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens, dels quals 162 a la província de Castelló. Vist l’augment de contagis, el consell espera l’aval del Tribunal Superior de Justícia per aplicar les noves restriccions imposades pel consell valencià, entre elles aplicar el toc de queda als municipis que presenten una incidència acumulada més elevada, així com limitar a un màxim de deu persones les reunions socials.

Així, mateix aquest cap de setmana entraven en vigor les noves mesures que afecten principalment a l’hostaleria amb la restricció horaria i la reducció d’aforaments, i el tancament de l’oci nocturn. Per altra banda, Sanitat preveu administrar aquesta setmana 295.000 dosis de la vacuna, on 129.000 aniran destinades a les persones entre la franja d’edat de 39 a 30 anys.

Directe