El proper dilluns acabarà el toc de queda a la Comunitat Valenciana

Així ho ha avançat el president Ximo Puig, tot i que no serà oficial fins dijous

El president de la Generalitat Ximo Puig ha avançat que el Consell té previst llevar definitivament el toc de queda a la Comunitat Valenciana a partir del proper dilluns 7 de juny, el que aniria acompanyat també d’una reobertura progressiva i “amb prevenció” de l’oci nocturn, tot i que encara que reconeix que en els últims dies hi ha hagut un lleuger repunt de casos a nivell autòmic

Serà el dijous quan es reunirà de nou la Comissió Interdepartamental i s’anunciaran oficialment aquestes mesures.porta onze setmanes “molt consolidada”, per la qual cosa es donarien les condicions per a eliminar el toc de queda.

Puig també s’ha mostrat favorable al fet que es puga prescindir de la màscara en espais oberts, encara que cal ser molt prudent.

També s’afavorirà que a poc a poc les empreses vagen reprenent cada vegada més activitat, especialment l’hostaleria i fins i tot es plantegen que es puguen tornar a obrir espais d’oci que han estat tancats, encara que amb restricció d’horaris.

Respecte a la recuperació econòmica, el president ha assenyalat la importància que té i el Pla Resistir Plus, que es va posar en marxa aquesta mateixa setmana, i també ha assenyalat que la voluntat de la Generalitat és que els fons europeus, que seran essencials per a la recuperació, arriben a totes les empreses siguen de la grandària que siguen.

Directe