Càlig celebra la seua primera fira del Llibre

L'esdeveniment ha comptat amb una extensa programació cultural

Càlig ha celebrat la seua primera fira del llibre aquest cap de setmana. Aquesta iniciativa ha sorgit arran del club de lectura que es va posar en marxa al poble durant l’any 2019. Aquesta primer edició de la fira del llibre ha tingut bones perspectives, ja que a més de les parades de llibres també s’ha comptat amb una programació cultural complementària amb tallers d’escriptura o presentacions de llibres.

En una època en la qual les activitats d’oci s’han vist dràsticament reduïdes a causa de la pandèmia, la gent ha rebut amb els braços oberts aquesta proposta.

Aquesta fira, tot i ser un projecte ambiciós, no s’ha pensat per a tenir una gran escala com pot tenir la fira de Sant Vicent i dolços a la mateixa localitat. Tot i això, la COVID-19 ha obligat a canviar algunes coses del plantejament inicial.

Oscar Anglés és el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Càlig

La fira, celebrada a l’aire lliure a la plaça de la Diputació de Càlig, ha comptat amb totes les mesures de seguretat adients a causa de la pandèmia.

Els veïns i visitants de Càlig han pogut gaudir d’aquesta nova proposta cultural a la població.

Directe