Aquest cap de setmana a Càlig es va poder aprendre a escriure

El més important no és el tema sinó saber perdre la por davant un full en blanc

La Fira del Llibre de Càlig ha tancat les portes superant les expectatives. Tot i ser la seua primera edició des de l’Ajuntament, vist l’èxit que ha tingut, ja s’ha confirmat la seua continuïtat. Dintre de la programació de la Fira del Llibre, Càlig també va acollir un taller d’escriptura a càrrec dels membres de Unaria Ediciones on es van tractar alguns dels aspectes més importants del procés creatiu de qualsevol escriptor. Amelia Díaz, directora de Unaria Ediciones donava alguns consells per iniciar-se a l’escriptura.

L’originalitat és un tema que sol preocupar a molts escriptors que es col·lapsen buscant una idea o argument original, que finalment tot i l’esforç acaba recordant a una altra novel·la ja publicada. I el cert és que els temes estan molt limitats i per això el més important no és el tema sinó saber perdre la por davant un full en blanc i deixar fluir la imaginació perquè el que contem siga original. En aquest sentit la directora de Unaria Ediciones remarcava la “poca originalitat” d’algunes de les obres que reben.

Amelia Díaz és la directora de Unaria Ediciones

Així, l’objectiu d’aquest taller ha estat ajudar amb algunes tècniques als escriptors principiants a poder finalitzar les seues històries i poder compartir-les.

Directe