La Hospedería, ja en obres per a la seua reobertura abans de l’estiu

L'alcalde Fernando Safont veu la reobertura "de vital importància per a l'economia local"

La Hospedería de la Iglesuela ja es troba en obres des de fa aproximadament un mes. En concret, s’està duent a terme una renovació molt completa de tota la instal·lació de l’edifici, des del canvi de panys, canonades, calefacció, calderes, etc.

Recentment, diputats del PAR, membres de Turisme d’Aragó i tècnics del Govern d’Aragó han visitat la Hospedería per a revisar les obres i planificar la seua ràpida obertura. Fernando Safont, alcalde de la localitat, ha aprofitat la visita per a reunir-se amb els membres i sol·licitar que es tinga en compte a la Iglesuela del Cid a l’hora de publicar les licitacions.

Safont confessa que “per a l’economia del nostre municipi és de vital importància que la Hospedería estiga en funcionament. Per això, farem tot el possible per a reobrir-la abans d’estiu”.

Així mateix, són diverses les crides rebudes de persones interessades a gestionar l’establiment, ja que es tracta d’una oportunitat única de negoci. Per això, el consistori de la Iglesuela desitja agrair a les persones que s’han posat en contacte per a sol·licitar la gestió d’aquest espai del poble.

Directe