Detingut pel robatori amb violència d’un mòbil a un matrimoni d’avançada edat

L'home ha quedat ingressat a la presó

La Guàrdia Civil de Benicarló ha procedit a la detenció d’una persona per un suposat delicte de robatori amb violència. Tot va començar quan un matrimoni d’avançada edat va denunciar en dependències de la caserna de la Guàrdia Civil de Benicarló, que havien sigut objecte d’un robatori amb violència.

En la mateixa es detallava que mentre es trobaven passejant per la zona costanera de Benicarló, un home amb xandall els va abordar amb extrema violència sostraient-los un telèfon. A conseqüència de l’agressió rebuda van haver de ser assistits en el Centre de Salut de Benicarló, sent derivat posteriorment l’home a l’hospital de Vinaròs per les lesions que presentava. Amb les dades aportades la Policia Local de Benicarló en col·laboració amb la Guàrdia Civil van localitzar a una persona que es podria correspondre amb el que havia comés el fet delictiu.

Els investigadors de la Guàrdia Civil van realitzar les corresponents gestions amb les víctimes demostrant que la mateixa era l’autor del robatori, procedint a la seua detenció per un presumpte delicte de robatori amb violència. Posteriorment es va realitzar una entrada i registre degudament autoritzada en l’habitatge del detingut, trobant en el seu interior el terminal mòbil i la vestimenta utilitzada per a cometre el fet delictiu. El telèfon mòbil ha sigut entregat al seu legítim propietari.

El detingut ha sigut entregat en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció 5 de Vinaròs el qual decrete el seu ingrés a la presó.

Directe