Benicarló es prepara per a les vacunacions massives que començaran a l’abril

L’annex cobert del Pavelló Poliesportiu serà l’espai escollit

L’Ajuntament de Benicarló està ultimant els detalls per a què en les pròximes setmanes puguen començar les vacunacions massives. Així ho ha confirmat l’alcaldessa Xaro Miralles que ha avançat que “finalment, l’edifici escollit serà l’annex cobert del Pavelló Poliesportiu, un espai molt gran que permetrà disposar de zona d’espera, zona de vacunació i zona post-vacuna”.

Per tal de concretar totes les necessitats, Xaro Miralles s’ha reunit recentment amb els responsables sanitaris de l’Àrea de Salut: David Blasco, director mèdic de l’Hospital de Vinaròs, Enrique Manzano, coordinador d’Infermeria de l’Hospital de Vinaròs, Javier Ballester, director del Centre de Salut Integrat de Benicarló, i Francisco Ferrer, coordinador d’Infermeria del Centre de Salut.

En consens amb totes les autoritats sanitàries, s’ha decidit que l’entrada al recinte es farà pel carrer de les Illes Canàries i la sortida pel carrer d’Andalusia. A l’exterior, s’habilitaran diferents zones d’aparcament, tot i que, al tractar-se d’una zona cèntrica, es podrà acudir a peu sense problemes.

La coordinació de tot el procés de vacunació anirà a càrrec de personal sanitari, que s’ocuparà de rebre les persones, registrar-les i guiar-les per tot el recorregut. L’Ajuntament, per la seua banda, s’encarregarà de la instal·lació dels punts d’electricitat necessaris, les carpes, les tanques i els cartells informatius.

Si l’arribada de dosis compleix els tràmits previstos, les vacunacions massives podrien començar a mitjans d’aquest mes d’abril.

L’alcaldessa s’ha mostrat “esperançada que el procés de vacunació puga començar el més ràpid possible perquè suposarà un pas endavant fonamental per poder posar fi a la pandèmia” i ha constatat que “les vacunacions s’allargaran fins al mes d’octubre”.

Els punts de vacunació establerts a tota l’Àrea de Salut de Vinaròs seran Benicarló, Vinaròs, Peníscola, Alcalà de Xivert, Morella i Traiguera.

Directe