S’esgota el miler de bosses de l'”Apostem pels Ports”

Acabada amb èxit la campanya de l'Aplec dels Ports en la que han participat 72 comerços

Durant les festes de Nadal, la comissió organitzadora de l’Aplec va iniciar la segona part de la campanya “Apostem pels Ports”. Un projecte que ha arribat als 72 comerços que van decidir sumar-se a la iniciativa, els quals van rebre bosses de tela i talonaris. Quatre mesos després ja s’ha esgotat el miler d’exemplars que s’havien realitzat.

Les bosses de la campanya “Apostem pels Ports” ja estan repartides entre els veïns i les veïnes de la comarca. Des del mes de desembre més de 70 establiments dels Ports comptaven amb les bosses i els talonaris per anar donant un tiquet per cada compra superior a cinc euros que feren els seus clients. Amb la recollida de deu paperetes, els consumidors podien canviar-los per una de les bosses “Jo aposto pels Ports”, realitzades per una empresa local.

L’objectiu de la campanya no era aconseguir una bossa aplequera, sinó que el rerefons d’aquesta iniciativa era conscienciar de la importància de comprar al comerç local dia rere dia, demostrant que apostem pel nostre teixit empresarial.

Des de l’organització volem agrair als comerços participants la paciència, la voluntat i la col·laboració per fer possible la campanya. També cal donar les gràcies a la gent dels Ports per comprar als establiments locals i continuar donant vida al nostre territori.

Directe