L’alumnat d’Albocàsser participa en “Apunta’t el bon rotllo”

Es busquen maneres alternatives de relacionar-se afectiva i sexualment, apartades de comportaments violents o sexistes

Els alumnes i les alumnes que cursen els seus estudis de secundària en el CES Alt Maestrat d’Albocàsser van participar ahir en els tallers “Apunta’t al bon rotllo” organitzats per la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló.

L’activitat s’ha emmarcat dins de les celebracions del Dia Internacional de la Dona, i ha comptat amb la col·laboració del CES Alt Maestrat i l’Ajuntament d’Albocàsser. L’objectiu de “Apunta’t al bon rotllo” és potenciar el desenvolupament de maneres alternatives de relacionar-se afectiva i sexualment, apartades de comportaments violents o sexistes.

“Apunta’t al bon rotllo”, que s’està realitzant de manera telemàtica a causa de la pandèmia de COVID-19, cerca actuar directament sobre adolescents entre 12 i 16 anys, per a prevenir conductes de violència contra les dones i el foment dels bons tractes.

Directe