Castellfort ha obert al públic el Santuari de la Mare de Déu de la Font pel pont de Sant Josep

S’espera poder realitzar ben prompte una inauguració oficial del nou Museu

El museu, en una imatge recent

L’Ajuntament de Castellfort ha obert durant tot el cap de setmana passat, inclòs el divendres, festiu per Sant Josep, el conjunt arquitectònic del Santuari de la Mare de Déu de la Font, un indret de gran valor patrimonial i històric per al municipi. Les persones visitants han pogut conéixer de prop l’església amb la font original que dóna nom al lloc, la meravellosa Sala Pintada i el nou Museu sobre Castellfort situat a la sala annexada.

Vora una trentena d’interessats s’han desplaçat fins al Santuari per visitar-lo, rebent 10 visites el divendres i 19 el diumenge, ja que finalment dissabte es va decidir no obrir a causa de la neu i l’estat de les carreteres.

Tot i que ja s’ha obert per primera vegada al públic, des de l’Ajuntament s’espera poder realitzar ben prompte una inauguració oficial del nou Museu sobre Castellfort, en quant la situació derivada de la Covid-19 ho permeti.

Directe