Arantxa Tena Molés, millor oradora de la fase local de la lliga de debat

La fase final de la competició tindrà lloc del 13 al 23 d’abril

Arantxa Tena Molés, millor oradora de la fase local de la lliga de debat
Arantxa, amb els seus companys de competició

El jurat ha acordat atorgar el premi de millor oradora de la fase local de la Universitat Jaume I de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2021, organitzada per la Xarxa Vives d’Universitats a Arantxa Tena Molés, de l’IES Pere-Enric Barreda i Edo de Benassal. Per la seua part, l’IES Honori Garcia de la Vall d’Uixó ha sigut l’equip guanyador de la fase local de la Universitat Jaume I de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2021, organitzada per la Xarxa Vives d’Universitats.

En la competició de la fase local de l’UJI, que s’ha celebrat el 22 de febrer, han participat l’IES Honori Garcia de la Vall d’Uixó, l’IES Botànic Cavanilles de la Vall d’Uixó, l’IES Benigaslò de la Vall d’Uixó, l’IES Pere-Enric Barreda i Edo de Benassal i l’IES Matilde Salvador de Castelló de la Plana, els quals han debatut sobre el tema «És compatible el creixement global de l’economia amb el respecte al medi ambient?».

Què és la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat?

El jurat, integrat per Embarka Hamoudi, de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de l’UJI; Maria Nebot, d’Escola Valenciana, i Marta Cubedo, d’Acció Cultural del País Valencià, ha felicitat els equips participants pel seu gran treball de recerca i el seu esforç en la competició.

La fase final de la competició tindrà lloc del 13 al 23 d’abril i reunirà els equips representants d’altres 14 universitats.

Directe