Ximo Puig anuncia que la setmana vinent decidiran com serà la desescalada

La comarca dels Ports apareix al mapa per localitats pràcticament lliure de covid-19

Ximo Puig anuncia que la setmana vinent decidiran com serà la desescalada
En verd, els pobles sense casos de coronavirus actius

El País Valencià ha tornat a augmentar en nous casos de coronavirus diaris després de diversos dies amb xifres més baixes. Així, s’han registrat 3.065 casos nous, 357 a Castelló. A la comarca dels Ports conselleria ha confirmat avui, com ja va avançar comarquesnord aquest dimarts que tots els pobles dels Ports estan lliures del coronavirus a excepció d’Olocau, la Mata i Forcall, tot i que en aquest últim ja hauria rebut l’alta. A més al conjunt de la comunitat també s’han donat 5.594 altes i en aquests moments hi ha 21.064 casos actius, la qual cosa suposa un 5,50% del total de positius. I la pitjor xifra, una altra jornada amb 92 defuncions.

Per la seua banda, els hospitals valencians tenen, actualment, 1.848 persones ingressades que són 133 menys que ahir i 2.345 menys que fa dues setmanes, una davallada del 126,89%. A Castelló hi ha 194 hospitalitzats que són 30 menys que ahir i 232 menys que fa 15 dies amb una baixada del 119,58%. A les UCI hi ha 419 pacients, 17 menys que ahir i 32 pacients dels quals són a Castelló.

Ximo Puig explicava ahir en la seua visita a les obres de la N-232 al port de Querol la situació del País Valencià respecte a la pandèmia del coronavirus i comentava que la desescalada anirà de la mà de les xifres de la covid-19.

Video Thumbnail
Ximo Puig anuncia que la setmana vinent decidiran com serà la desescalada
El País Valencià ha tornat a augmentar en nous casos de coronavirus diaris després de diversos dies amb xifres més baixes. Així, s'han registrat 3.065 casos nous, 357 a Castelló. A la comarca dels Ports conselleria ha confirmat avui, com ja va avançar comarquesnord aquest dimarts que tots els pobles
Ximo Puig és president de la Generalitat

En les residències encara hi ha algun cas positiu en 141 centres i tot i que la incidència ha baixat hi ha 49 nous positius en residents, 27 en treballadors i 35 defuncions.

La Comunitat ha administrat un total de 244.044 dosi de la vacuna contra el coronavirus i han rebut les dues dosis de la vacuna 97.461 persones. Ahir a gran part del País Valencià com a Morella es començava amb la vacunació de les persones majors i com poden vore es va fer amb aquells que tenen més de 90 anys.

Directe