Comunicacions dels Ports es querella contra Jesús Lecha

Per les mentides intencionades contra l’empresa i el fons covid municipal

Imatge del comunicat

El conseller delegat de Comunicacions dels Ports ha decidit “emprendre accions penals, per suposats delictes d’injúries i calúmnies”, contra el portaveu del Partit Popular de Morella Jesús Lecha “per la nota de premsa publicada en diversos mitjans el passat 14 de febrer”, segons acaba de fer públic en un comunicat.

En la nota de premsa en qüestió es deia que “el 24% de les donacions privades que va ingressar Morella per covid van acabar en mans de Francis Puig”, el que, segons el comunicat de l’empresa “conté nombroses falsedats, mentides intencionades i inexactituds que atempten al dret a l’honor de Comunicacions dels Ports i del seu conseller delegat”.

L’empresa de comunicació comarcal, així com el seu conseller delegat Francisco Javier Puig, “estan sent objecte d’una campanya contínua de difamació per part del Partit Popular de la Comunitat Valenciana. Aquesta campanya obeeix únicament a objectius polítics pel que fins avui ha centrat la defensa de la seua reputació en els àmbits judicials, sense entrar en l’espectacle mediàtic que pretén el Partit Popular amb interessos espuris”

No obstant això, “aquesta última acció de la campanya difamatòria del Partit Popular atempta contra la convivència a la nostra ciutat. No podem permetre que ningú pose en dubte el compromís de Comunicacions dels Ports SA amb la ciutat de Morella i la comarca dels Ports. I molt menys que s’acuse d’aprofitar-se d’una situació tan dramàtica com la que estem vivint. Durant l’últim any des dels mitjans de comunicació d’aquesta empresa s’ha secundat tot tipus d’iniciatives en la lluita contra la pandèmia. Durant més de 30 anys aquesta companyia, amb prop de 120 socis, ha mantingut el seu principal objectiu, que no és un altre que el de col·laborar en la dinamització socioeconòmica i cultural de la comarca dels Ports, treballant amb institucions governades per tots els partits polítics, amb tota mena d’associacions i col·lectius, secundant de manera especial a les organitzacions solidàries”, apunta Puig.

“L’extrema gravetat del contingut de la nota de premsa difosa per Jesús Lecha, en la qual afirma que el nostre Conseller Delegat té a les seues mans el 24% de les donacions del fons creat per l’Ajuntament de Morella contra el COVID-19, fa que el nostre Conseller Delegat haja optat per emprendre les accions legals expressades”. Francisco Javier Puig afirma que “la indemnització, que en cas de retractar-se o en cas de condemna, haja d’abonar el Sr Jesús Lecha anirà destinada íntegrament a la lluita contra la covid-19”.

Directe