La Mancomunitat Alt Maestrat obri un concurs de cartells pel 8-M

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones

La Mancomunitat Alt Maestrat obri un concurs de cartells pel 8-M

Per commemorar el 8-M, Dia Internacional de les Dones, la Mancomunitat Alt Maestrat ha obert un concurs d’on s’obtindrà el cartell principal de la campanya general de comunicació referida al 8-M de la Mancomunitat. El concurs està destinat a tot l’alumnat dels instituts d’Albocàsser i Benassal, els únics de la comarca. De tots els cartells que participaran se’n triarà al que millor representa els valors tant del 8-M com de la campanya de la Mancomunitat Alt Maestrat.

L’agent d’Igualtat de la Mancomunitat, Silvia Piquer, ha expressat que “la voluntat del concurs està en fer partícips a totes les les generacions en la commemoració d’un dia tant important”. Tant mateix, des de l’àrea d’Igualtat de la Mancomunitat “estem creant propostes diverses per a involucrar tantes persones com ens siga possible, però ens hem d’adaptar a la Covid-19”, destaca Piquer.

La peça guardonada serà el cartell que encapçalarà la celebració del 8-M. A més, la persona guanyadora (també poden formar-se grups de 3 persones per poder participar) rebran un lot de llibres sobre feminisme i igualtat. Amb el concurs, també es busca conscienciar a les generacions més joves amb valors d’igualtat. Les bases del concurs ja estan disponibles als centres corresponents, i el termini per entregar els cartells finalitza el 21 de febrer.

Directe