La Residència de Cantavieja es vacuna contra la Covid-19

Els usuaris i treballadors ja han rebut la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19

La Residència de Cantavieja es vacuna contra la Covid-19

Seguint les indicacions de Serveis Socials quant a ordre de preferència per a optar a la vacunació contra el Covid-19, les residències i els seus usuaris estan sent els primers, donat l’alt risc de contagi i les probabilitats de sofrir unes conseqüències majors.

Per això, els usuaris i treballadors de la residència de Cantavieja han estat els primers de la localitat a vacunar-se. El dijous 7 de gener els sanitaris es van desplaçar fins al municipi per a començar a vacunar a tots els residents del centre i a part del personal que treballa. Avui, dijous 28 de gener, els usuaris i treballadors han rebut la segona dosi de la vacuna.

Fins avui, cap dels vacunats ha experimentat efectes secundaris i els veïns del municipi estan més tranquils sabent que el remei a aquesta pandèmia està cada vegada més a prop.

L’Ajuntament espera que, després d’haver prioritzat la vacunació en residències i personal sanitari, les vacunes vagin arribant a poc a poc a la resta d’habitants de Cantavieja que desitgin posar-se-la.

Directe