El banc d’aliments s’amplia a més pobles

Una iniciativa de Creu Roja Morella i l'empresa Querol Assessors

L’Assemblea de Creu Roja de Morella-Els Ports i Querol Assessors han fet arribar el banc d’aliments a més municipis de la comarca dels Ports, emmarcats a l’àrea d’actuació de l’assemblea. El banc d’aliments organitzat per Creu Roja i l’Ajuntament de Morella està funcionant habitualment en aquest municipi durant tot l’any si bé, ara en aquest període nadalenc s’ha fet arribar a més indrets.

Des de Creu Roja s’ha volgut destacar la participació de Querol Assessors, donant també les gràcies a la gent que desinteressadament aporta productes al banc d’aliments. Querol Assessors col·labora amb Creu Roja amb aquest projecte en un any molt dur com a conseqüència de la Covid-19 i en la que el comerç local ha jugat un paper molt destacat durant el confinament.

Video Thumbnail
S'amplia a més pobles el banc d'aliments
Una iniciativa de Creu Roja Morella i Querol Assessors
Marta García-Retamero és treballadora de Querol Assessors

Excepte Vilafranca i Castellfort, pobles de la comarca dels Ports que pertanyen a l’assemblea de Creu Roja Vilafranca, la iniciativa del banc d’aliments s’ha fet arribar a tots els pobles dels Ports. Pel moment aquest campanya del banc d’aliments es realitza aquestos Nadals si bé no es descarta que es puga ampliar més endavant si es considera necessari tal i com s’apunta des de Creu Roja i Querol Assessors.

Habitualment, la darrera setmana del mes el voluntariat passa per les tendes a arreplegar els aliments i fer els lots. Querol Assessors s’encarrega de passar pels pobles i portar els productes al magatzem de Creu Roja Morella-Els Ports situat al barri de l’Hostal Nou.

Directe