Mari Carmen Domínguez fa el millor micro-relat sobre el “flaó”

El relat infantil guanyador és per a "En temps de tancament, fora l'avorriment" de Paz López

Els premis es lliuren en un acte al Teatre Municipal

El jurat del VII Concurs de Micro-relats Sergio Beser, conformat per personalitat del món de la cultura com Josep Martí Gómez, Rosa Regàs, Elena Moya, Victor Maícas, Lluís Meseguer, Adolf Piquer, Narcisa Rambla, Jesús Sangüesa o Fabricio Caivano han escollit al guanyador de l’edició 2020 del certamen organitzat per Comunicacions dels Ports en homenatge el professor morellà.

Enguany, el primer premi ha estat per a “Tornaran les falcilles” de M. Carmen Domínguez en la categoria principal; Abril Prim ha estat triat com al millor micro-relat en la secció juvenil amb “Per saecula saeculorum”; el relat infantil guanyador és per a “En temps de tancament, fora l’avorriment” de Paz López. Finalment, el tuit-relat vencedor és per a Andreu Giralt amb “Quedà glaçada…”. Enguany les bases del concurs indicaven que la paraula obligatòria en tots ells havia de ser “flaó”.

↳ Els guanyadors han sigut:
▸ Mari Carmen Domínguez, en la categoria d’adults amb l’ obra “Tornaran les falcilles”.
▸ Abril Prim, en juvenil amb “Per saecula saeculorum”.
▸ Paz López, en infantil amb “En temps de tancament, fora l’avorriment”.
▸ Andreu Giralt en la categoria de Tuits-Relats, amb “Quedà glaçada…”.

El dissabte es
lliuren els premis

Des de l’organització del certamen literari apunten com “el Concurs de Micro Relats Sergio Beser també ha estat afectat per la pandèmia i no hem pogut estar amb vosaltres abans. Disculpeu i desitgem que la pròxima edició siga ja amb la normalitat i il·lusió que tots volem. Però de moment, anem a fer el lliurament de la present edició que ha estat molt participativa i de molt de molta qualitat dels treballs”. alhora, anuncien que “este dissabte, 19 de desembre, celebrarem l’acte de lliurament dels premis, que tindrà lloc al Teatre Municipal de Morella, a les 19.30 hores”.

“Per nosaltres és una gran satisfacció poder continuar aquesta iniciativa, que vol recordar per sempre a l’estimat professor Sergio Beser. I això sols és possible gràcies a la vostra participació. La setena edició del concurs ha comptat amb participants de totes les edats, persones molt vinculades al món de la literatura, amb molta experiència, i moltes més que tenen la narrativa com una passió. A tots, us volem donar la nostra felicitació i agraïment”.

Directe