La Festa del Comerç tindrà lloc el dissabte al Teatre Municipal

Bolíssim, Aves Albalat, Bellarte i els comerços del confinament rebran el Premi del Comerç 2020 en aquest acte

La Festa del Comerç tindrà lloc el dissabte 12 de desembre al Teatre Municipal a les 20.00 hores. En aquest acte s’entregaran els Premis Anuals del Comerç atorgats per l’Ajuntament de Morella l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO), i Comunicacions dels Ports. Així, Bolíssim rebrà el premi de disseny i innovació, Aves Albalat, el d’empresa amb història, Bellarte, empresa emprenedora i els comerços oberts durant el confinament el premi al compromís i dedicació.

La regidora de Promoció Turística i Comerç, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “els diferents establiments i comerços de Morella són molt importants, ja que mantenen la ciutat viva”. A més, l’edil ha comentat que “aquesta comarca té un comerç divers i de qualitat, el qual permet obtindre diferents productes sense desplaçar-se a nuclis de població més grans”. Mari ha recordat que “aquest any el comerç pateix a causa de les dificultats que es viuen provocades per la COVID-19, de manera que fomentem el comerç local amb campanyes com Ara més que mai, comerç local, Regala Morella i altres accions que s’han posat en marxa”.

“Ara més que mai,
comerç local”

L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO) i l’Ajuntament de Morella van iniciar al mes de maig la campanya “Ara més que mai, comerç local· per a incentivar aquest i destacar la seua importància en el municipi. Aquesta va començar amb un vídeo que mostra la il·lusió de la ciutat per tornar a obrir els seus establiments i anima a la ciutadania a consumir els seus productes, característics per la qualitat i pel servei de proximitat dels comerços.

Directe