La Festa del Comerç dona un centenar de regals per agrair la compra de proximitat

El sorteig entre les paperetes no premiades ha sigut per al 7830

10.000 paperetes, un centenar d’elles amb premi directe, han repartit els comerços participants enguany en la Festa del Comerç. La campanya, quin objectiu és destacar la importància de mantenir un comerç viu als nostres pobles, també serveis per agrair als clients que continuen apostant pel comerç de proximitat.

La competència, cada vegada més forta, no sols de les grans superfícies sinó, i sobretot del comerç en línia, castiga sobre manera a les tendes de sempre, al menut comerç. Enguany, amb la covid-19, molts veïns han recordat la importància de disposar al poble de tot allò que ens fa falta i mantenir aquests establiments està, en bona part, en les nostres mans.

Al llarg d’aquest mes de novembre tendes d’alimentació, de roba, de sabates, carnisseries, òptiques, joieries, perruqueries, panaderies, pastisseries, regals, restaurants, bars i hotels, han obsequiat als clients en paperetes amb rasca, algunes de les quals, un centenar, tenien premi directe. Les que no van tenir eixa sort, encara podien resultar premiades amb una capsa de 50 euros de Regala Morella. El número de la sort en aquest cas ha sigut el 7830. Les paperetes premiades es poden bescanviar pel regal abans del 4 de desembre en l’establiment que l’ha obsequiat.

Per una altra banda, els Premis Els Ports Ràdio al sector comerç, es lliuraran aquest mes de desembre. En el seu dia l’acte va haver de ser ajornat a causa dels brots de coronavirus detectats a Morella, que van obligar a l’ajuntament de la localitat ha suspendre tota l’activitat que estava programada. Ara, quan la situació sanitària s’ha tornat a estabilitzar, l’ajuntament alça restriccions i reactiva l’agenda a partir d’aquest divendres.

La nova data per al reconeixement a les empreses premiades es farà pública en els pròxims dies. Recordar que en esta edició s’ha premiat, en l’apartat d’empresa amb història, a Aves Albalat; Bellarte ha estat seleccionada per al guardó d’empresa emprenedora; l’empresa Bolíssim s’emporta el premi “disseny i innovació” i , el premi “compromís i dedicació”, enguany és per a tots els comerços de proximitat que van estar oberts durant el confinament, oferint els seus serveis als seus veïns.

Directe