S’espera pluja a tota la Comunitat Valenciana

Seran precipitacions més intenses durant la vesprada a les comarques de Castelló

L’Agència de Seguretat i Emergències del Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana anuncia un episodi de persistència de precipitacions en tota la Comunitat Valenciana.

Aquestes pluges que es preveuen intenses arribaran a la zona del mediterrani a partir de la vesprada de dijous seguint una trajectòria d’oest a est, intensificant els seus efectes durant el divendres 27 de novembre.

Les precipitacions duraran al menys fins al dissabte, segons anuncien les previsions a hores d’ara. Aquestes podrien arribar a deixar ruixats a la província d’uns 60 litres per metre quadrat.

Com a conseqüència d’aquest episodi s’esperen precipitacions persistents a tota la Comunitat Valenciana acompanyades de fenòmens tempestuosos i valors acumulats per damunt del llindar d’avís de risc, sent aquests més intensos durant la segona meitat del dia a les comarques de Castelló i del nord de València.

Mínimes de 3ºC
a l’interior

Pel que fa a les temperatures, s’espera una baixada de les màximes amb valors de 15° en el litoral i al voltant dels 9 a l’interior. Les mínimes seguiran amb valors similars als d’aquesta setmana.

Els termòmetres no baixaran dels 7ºC a la costa de la Comunitat Valenciana ni dels 3ºC a l’interior de la província de Castelló.

Directe