Compra al teu poble i guanya fins a 100 regals

La Festa del Comerç ve enguany en forma de paperetes amb un "rasca" que pot tindre premi directe

Una nova edició de La Festa del Comerç està ja en marxa a les comarques dels Ports i el Maestrat. En aquesta edició la iniciativa segueix l’estel d’anteriors edicions i són els comerços participants de la mateixa els que lliuraran als seus clients paperetes amb les que aconseguir els més diversos premis que també donen els propis establiments.

Cadascuna de les paperetes té un rasca-rasca davall del qual pots trobar un número de l’1 al 100. Si és així, enhorabona!. Els agraciats han de consultar a què correspon el número premiat al llistat que hi ha al lloc on han fet la compra o també poden descarregar-lo a comarquesnord. Els establiments adherits a la campanya han donat un total de 100 premis, entre els que es pot trobar nombrosos lots de productes, dinars i sopars o vals descompte. Enguany cada establiment ha donat un o varis regals, segons han convingut.

En cas de tindre una de les butlletes premiades amb un dels 100 regals, cal anar directament a l’establiment per a bescanviar-la pel premi. La campanya està activa des d’aquesta setmana fins al proper 4 de desembre.

▸ Recorda:
1. Compra als establiments participants
2. Rasca la butlleta
3. Si té un número, consulta al llistat a què correspon
4. Bescanvia la papereta premiada a l’establiment del llistat

Si la papereta no té premi, no la tires encara, pots guanyar una de les capses de Regala Morella que es sortejaran el 27 de novembre.

Rasca la butlleta i descobreix si té premi

Premis Els Ports Ràdio
al sector comerç

Per una altra banda, els Premis Els Ports Ràdio al sector comerç es lliuraran en quan la situació derivada del coronavirus ho permeta, ja que l’acte va tindre que ser suspès. En aquesta edició es reconeix, en l’apartat d’empresa amb història, a Aves Albalat; Bellarte ha estat seleccionada per al guardó d’empresa emprenedora; l’empresa Bolíssim s’emporta el premi “disseny i innovació” i , el premi “compromís i dedicació”, enguany és per a tots els comerços de proximitat que van estar oberts durant el confinament, oferint el seus servei als seus veïns.

Enguany, malauradament el covid-19 ha afectat a la vida de tots, però també ha posat en valor, més si cap, la importància del comerç de proximitat. En els moments més difícils, han estat al costat dels seus veïns, oferint els productes necessàris per les families i les seves llars.

És per això, que encara té més sentit aquests premis que des de fa vora vint anys, vol reconèixer el treball dels comerciants per ajudar a donar vida als nostres pobles.

Directe