Eduardo Manero guanya el concurs de Fotografia del Maestrazgo

Amb una imatge de l'església Santa Margarita de Mirambell

Eduardo Manero guanya el concurs de Fotografia del Maestrazgo

Ja es coneix la fotografia guanyadora del concurs de fotografia de la comarca del Maestrazgo, que celebra la seua quinzena edició. S’han presentat un total de 112 participants amb 270 fotografies, el que ha suposat que enguany s’han tornat a batre rècords de participació ja que s’han incrementat respecte a l’anterior edició amb 23 participants i 26 fotos, amb un nivell a les obres presentades que ha fet difícil l’elecció de les fotografies guanyadores per part de jurat.

La foto guanyadora ha estat “Santa Margarita”, la imatge presa pel fotògraf morellà, Eduardo Manero, de l’interior l’església de Santa Margarita de Mirambell. L’autor va trobar oberta la porta i li van encantar les seves llums i ombres, les persones que estaven llavors en aquesta, dues senyores a la dreta i dos senyors a l’esquerra, van ajudar a completar la simetria de la foto. Aquest premi està dotat amb 350 €

El segon ha estat per a la fotografia “Entre dos luces”, una foto nocturna de la plaça de Cantavella; i respecte, a la categoria de fotografia realitzada amb móbil, la guanyadora ha estat “Caminata nocturna”, on es mostra diverses persones caminant de nit entre la neu des de Tronchón a l’ermita del Tremedal.

Formarà part
del calendari anual

A la fi del 2020 estarà llest el calendari anual de Comarca del Maestrazgo il·lustrat amb instantànies triades en aquesta última edició del Concurs de Fotografia. El calendari, molt esperat per part dels veïns i fills del poble, pretén mostrar cada any diferents aspectes del territori i que els habitants cada vegada el coneguin i s’identifiquin més amb ell, a més d’animar i motivar als fotògrafs al fet que es presentin a la següent convocatòria. El calendari es distribueix de manera gratuïta a tots els domicilis de la Comarca del Maestrazgo, per a això s’editen 2000 exemplars.

Directe