Pedro Sánchez demana “disciplina social”

El president del Govern assegura que "la situació és greu"

Video Thumbnail
Pedro Sánchez: "Queremos y debemos evitar recurrir a un nuevo confinamiento domiciliario"
El president del Govern, Pedro Sánchez, compareix aquest divendres al voltant de les 13.00 hores per a informar sobre les últimes mesures a prendre per l'Executiu davant la pandèmia del coronavirus. El Govern va demanar ahir temps a les comunitats autònomes per a trobar un mecanisme legal que deixe

El president del Govern, Pedro Sánchez, compareix aquest divendres al voltant de les 13.00 hores per a informar sobre les últimes mesures a prendre per l’Executiu davant la pandèmia del coronavirus.

El Govern va demanar ahir temps a les comunitats autònomes per a trobar un mecanisme legal que deixe prendre mesures com el toc de queda nacional sense haver de decretar l’estat d’alarma, però es necessita un marc jurídic clar per a impedir decretar l’estat d’alarma a nivell nacional

Directe