Benicarló dispararà un dels castells de foc pel 9 d’Octubre

La Diputació de Castelló celebra per primera vegada de manera oficial la diada de la Comunitat Valenciana

El president Martí i la diputada de Cultura Sanz amb representants d'empreses pirotècniques

La Diputació celebrarà aquest divendres per primera vegada de manera oficial el 9 d’octubre amb el tret simultani a les 23.00 hores de cinc castells de focs artificials en les localitats de Benicarló, Borriana, La Vall d’Uixó, Almenara i Altura, una acció amb la qual, a més, la institució vol mostrar el seu suport a un sector al qual la crisi generada per la pandèmia està colpejant amb duresa. Seguint el suggeriment dels representants del sector s’ha optat per aquestes cinc localitats per a estalviar costos, donat en elles tenen la seua seu les cinc empreses pirotècniques de la província.

↳ Les empreses encarregades de disparar els cinc castells seran:
▸ A Benicarló, Pirotecnia Tomás SL.
▸ A Borriana, Pirotecnia Martí SL.
▸ A La Vall d’Uixó, Pirotécnica Peñarroja SL.
▸ A Almenara, Hermanos Caballer Pirotécnicos SL.
▸ A Altura, Pirotecnia Zarzoso SL.

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha recordat que, “tal com va dir el president Martí el passat 29 de setembre, fem el pas de celebrar el 9 d’octubre perquè com a castellonencs ens sentim valencians i volem contribuir a la vertebració de la nostra comunitat autònoma, a la qual volem aportar i de la qual volem rebre en igualtat de condicions respecte als territoris germans d’Alacant i València”.

Directe